ELISABET DUOCASTELLA PLA

 

Sóc enginyera industrial i després d'una llarga experiència en la direcció d'operacions i projectes en el sector auxiliar de l'automoció, a finals del 2010 vaig iniciar la meva nova proposta professional com a freelance en el món de la consultoria i formació del Lean Project Managment

Lean Project Management perquè d'aquesta manera poso en comú les meves dues especialitats, la direcció de projectes i la filosofia Lean.

En la direcció de projectes estic certificada com a Professional de la Direcció de Projectes, PMP® i també sóc Scrum Master Certified. A més a més he cursat un màster en direcció de projectes i un postgrau en Metodologies Àgils per la BES La Salle. Actualment sóc la PMIEF Liason Capítol de Barcelona del PMI i Past President.

En la filosofia LEAN vaig cursar un màster en el  Sistema de Producció de Toyota, a part de més de quinze anys d'experiència treballant a la multinacional japonesa DENSO implementant la filosofia a les línies de producció.

Com a ampliació dels meus coneixements vaig cursar un Màster en Direcció d'Empreses per la BES La Salle i un postgrau en Economia Social i Solidària a l'UAB.

En el meu temps lliure m'agrada participar en projectes d'economia social i solidària (finances ètiques), la marxa atlètica i sobretot donar via lliure a la meva creativitat amb la meva segona marca miBiba.